Khamis, 15 April 2010

PICNIC SAKURA

Fuhh..letih gak siang tadi. Penuhi masa lapang di Yeouido Park, revisited sebab sakura baru bloom. Last sunday p kan cuma sket-sket jer baru berbunga. So, rasanya weekend ni memang ramai yang memenuhi park. Arini kebetulan kelas hubby canceled. Hubby dah bgtau weekend ni nak gunakan masa untuk study coz next week ada exam. Apo laeii..kang klu x p arini, maunya kena extend duk korea setahun lagi, takpun next year revisit sebab nak pulun sakura. haha... banyak noo nak revisit. Dah macam term akreditasi plak. huhu..pepandainya teman ni, macamlah duk bahagian akreditasi. ya ampun klu silap yer kengkawan...
Arini datang memang pueh hati. pertamanya sebab sakura dah bloom. takdelah berebut-rebut nak bergambo kat pokok nan sebatang. Keduanya sebab orang tak ramai sangat macam last sunday. Iman n Nasuha puas main kat playground. Kiranya kalau balik for good nanti pun, dah takde benda yang nak dingidamkan. ehh...betul ker term ngidam tu...macam lain macam jer bunyinya..wakakaka....








must see ~ dua insan berchentaa...

hahaha...buaian ini kami yang punyaaaa....


kita makan duluuu....

SUBHANALLAH....

2 comments:

Putri_Aizat berkata...

wah bestnyer....bila lah fetty nak gi situ ek...em dalam mimpi jek ar...hahaha

Don & Nor berkata...

InsyaAllah fetty, dpt p gak nanti...amin