Ahad, 18 April 2010

MODE:EXAM

Hubby esok ada exam. Nasib baik siang tadi tak jadi g jalan-jalan cari bunga. At least dapat hubby gunakan masa untuk study n siapkan assignment. Cuaca mendung, so lebih sejuk berbanding biasa. Cuaca tak menentu sekarang ni. Last week tengok berita MBC, snow masih turun kat china. Semalam plak baca entry member kat jepun, snow masih turun kat umah dia. Subhanallah. Tu yang kat sini pun masih sejuk gak. Alhamdulillah kat sini dah merasa para-para sakura. Kawan kat Jepun tu, putik sakura pun x kluar lagi. Tapi kat Tokyo, dah togel agaknya. hihihi..
Ehh...dah citer lain plak ek. oklaa..untuk hubby, best of luck n wat bebetul yang ek. Hopefully, sayang dapat jawab dengan jayanya. Amin..

Selingan: echeh..ada jer selingan sekarang ni. Harap-harap petang esok hubby tak penat n boleh sambung agenda jalan-jalan cari bunga..hihihi...

1 comments:

Rintusir cuttack berkata...

Thanks looking for more good techniques..and thanks for sharing this most important information..... . I want to let you know that I posted a link to your blog in quran