Rabu, 31 Mac 2010

TERUJANYAAAA....

Ni nak citer pasal shopping. Weekend aritu, tak p shopping complex.  Kitorang cuma keluar bawa anak-anak main kat playground n makan kat luar. So, sebagai ganti, kitorang shopping online. Diulang sekali lagi....kitorang yee...bukan teman sorang. hihihi. Sebelum ni teman dah pernah pun shopping online. Tapi sebelum ni balik-balik beli pampers. Ada sekali tu jer beli buku. Kali ni macam besar-besaran plak shoppingnya.  Sabtu malam ahad tu dua-dua(bukan anaknya..tapi ibu abahnya) duk depan laptop masing-masing, cari item yang nak dishoppingkan.
Sebenarnya teman target nak beli mangkuk vision/corningware/luminarc. Tapi lain plak hasilnya. Ari Ahad hubby p bayo kat bank. Then semalam macam kebetulan plak semua barang sampai. Jeng-jeng-jeng...barangnya seperti di bawah.


Model bersama helmet, tripod dan pen 4 in 1

Model bersama helmet baru dan pemilik helmet.

Sebenarnya hubby admire kat helmet tu. Persediaan untuk merempit bila balik ke Malaysia nanti. Jangan maree ye yang. Ish3x...gurau jee...hubby ni penunggang dan pemandu berhemah. Pastu tripod plak hubby beli sebab katanya, takdelah tumbang ditiup angin sebab tripod sebelum ni ringan. hihihi.
Ok. dah habih kisah 2 barang yang hubby beli, sambung kisah pen teman plak. Sebab ini blog teman yang tulis, maka teman nak story lebih sket pasal barang yang teman pilih. Teman tak boleh kata teman beli sebab bukan teman yang bayo. Seperti biasa, hubbylah banker teman. Thanx sayang. luv u laaa....muah muah. Teman beli pen 4 in 1 tu. Rasa teruja betul bila dapat memilikinya. Pen tu selain berfungsi sebagai pen, ianya juga ada USB (memory 2GB), LED dan pointer. Masa memula pen ni sampai, duk berebut takmo bagi Iman main sebab takmo bagi abih bateri. hahaha. Sempatlah Iman guna kejap main teacher-teacher dengan Nasuha guna pointer pen tu.
Pen ni sesuai gak wat hadiah. Ni kira teman dapat hadiah gaklah ni dari hubby. Rasa macam nak jual pen plak...mari-mari...mari beli pen...kuikuikui..

Comel lagi dalam box.

Bila dah cantumkan jadi pen

Boleh guna USB dan 2 button kat bahagian bawah tu utk LED n pointer.

Gambo fungsi pen.


La ni masih elok pen teman ni teman simpan. Nanti dah mula keje semula, baru gunakan sebaiknya. Tak sabo plak rasa nak gunakan. ekekekeke....

2 comments:

Kherun berkata...

tak sabo nak masuk keje la tuuuuuu....

Kham, tak terjawab lg la tag tueee.... tak de alasan lain, sibukkkkkkk....

b.O.n.d.a berkata...

bestnye pen tu =)