Ahad, 21 Mac 2010

LAIN DAPEKNYAA...

Semalam Akma ajak p lunch kat Restoran Thai di Myeongdong. Tapi baca mesejnya dah kul 6.30 petang. Ingatkan dah terlewat...rupa-rupanya ditunda ke arini sebab semua org x dpt bg komitmen. Kitorang pun tak penah lagi meronggeng kat situ. So, apo laie..memang peluang yg baiklah kan. Once dah tau..next time boleh cuba lagi. hihi... So, arini roger-roger n kompom nak lunch kat restoran tu. Sekali sampai sana restoran tutup daaa.... Tak dapeklah juga nak rasa masakan Thai arini. Nasib baik ada pizza mall. so, semua setuju makan pizza n spaghetti. Tak ingat apa nama menu yg dicuba arini. Tapi semua sedap. boleh layan sampai abissshh. Untuk Akma, Nada n Emy, thanx sudi ajak lunch sesama. Next time boleh cuba lagi roger-roger utk makan sesama kat restoran Thai tu ek. Cuba hingga berjaya...huhu...

Nasuha yang masih nak melekap. Baru bangun tido..

L-R Nad, Akma n Emy. Iman yang amik gambo atas dan bawah ni. pandainyaa...


Lepas makan kitorg bawa haluan memasing. Sebab ni 1st time kitorg jenjalan kat sini, memang tak dinafikan tempat ni happening macam Petaling Street. Lagi plak dihujung minggu ni. Iman siap tanya lagi..."kenapa orang ramai sangat ni ibu??" bg jawapan yang senang jelah. arini orang cuti..semua nak g jenjalan. Akma kata klu malam lagi happening. So, maybe next time boleh cuba g waktu malam plak. Tunggulaa lepas cuaca dingin beku berlalu dulu.

Depan building Myeongdong Theater. mat saleh pandai kira 1,2,3 dlm BM yang offer amikkan gambo...hihi

Bila dah namanya jenjalan, macam tau-tau jer duit yang mencukupi/melebihi perlu disediakan. Dapat gak sambar handbag n hubby beli kasut. Banyak plak tu kedai yang wat sale. Memang duit tak segan-segan nak kluar lee... huhu...yahuuu...aluhuuuu....

budak dua dah kena ngap dengan itik beso depan kedai kasut..

kasut hubby..

Model beg. Ish3x..nak sama beso dengan beg daa...

2 comments:

누룰 아크말.. berkata...

ahaha aper ni shopping!
kteorg pun stay sampai malam...kul 10pm baru smpai rumah...
kteorg nk tggu mlm tgk rest.thai tu bukak ke tak, alih2 xbukak jugak! frust lagi! sebab tunggu restoran thai tu lah, kteorg shopping baju kat H&M :D masuk zara nasib xbeli!
dasat tak? :D thanks sudi memakan sesama!

Don & Nor berkata...

ish3x...baguih tul tunggu smpi mlm.. lenkali kena amik bisnes kad laa...hihi. H&M??..kena cuba masuk nii...huhu