Ahad, 28 Mac 2010

MINGGU EXAM

Minggu yang exam...adakah hubby pun exam?...hihi. Actually last week n next week adalah minggu exam uni hubby for mid term. Tapi hubby ada 1 paper jer utk mid term ni pada Selasa depan. Masa wat entry ni hubby kat uni tengah mentelaah. Hopefully Allah akan permudahkan hubby jawab soklan exam nanti n dpt result cemerlang... Amin.


Bila hubby dah mid term ni..bermakna tinggal separuh semester jer lagi kami di sini. Uiiissshhh...tak lama dah tuu. cepat sunggu masa berlalu. Sekarang ni pun macam-macam perasaan dah kunjung tiba. Bila tiba harinya nanti...lagilaaa....


2 comments:

churalliya berkata...

bila dijangka pulang ke malaysia nih? sue tak dpt la gi korea tu.. frust nak amek gmbr ngan cherry bloosom tau..

Don & Nor berkata...

xper su...InsyaAllah blh cuba lg nanti..mana tau ms tu siap dpt p dgn najib n najmi lagiii....
next week dah mula festival utk cherry blossom tu tauu...x sabo nak tunggu...
balik InsyaAllah bln 6.