Selasa, 5 Januari 2010

WINTER HOLIDAY (PART I)

Yezzaa….
Saat-saat yang dinantikan muncul jua. Pertamanya hubby dah pun selesai exam dan mula bercuti winter..yahuu… Keduanya, tetamu yang ditunggu-tunggu juga telah sampai. Bg Ali, Kak Asmah dan anak-anak, Haris, Hisham dan Hakim selamat sampai ke bumi seoul dengan disambut oleh snow yg tanpa dijangka telah turun di Incheon Airport. Seronok sesangat.



Sebelum balik rumah, g main snow kat luar airport..



Hakim, Hisham, Nasuha, Iman dan Haris (L-R)


Sampai kat umah jer, buka segala bekalan dari Malaysia. Iman seronok sangat sebab dodol dan bahulu kegemarannya dah berada didepan mata. hihihi...




terus rasmikan dodol....



anak-anak khusyuk dengan permainan...


Then, percutian my hubby pun bermula sebagai tourist guide…aku pun join sekali sbg tourist…boleh gitu?

1st day: Namdaemun Market menjadi destinasi pertama. Sebagai permulaan, just window shopping and bought some items. Jangan risau, sure akan datang lagi sebelum diorang balik Malaysia nanti.







2nd day: Bawa bg ali sekeluarga ke Coex Aquarium. Layan anak-anak tengok ocean life.















on d way nak balik ada sekumpulan santa claus nak wat show...

Ikuti siri Winter Holiday(Part II) di entry akan datang...

4 comments:

ceni therebeq berkata...

Besh nyer gi jenjalan.

Tak tanyer ke si santa tu. Tak sejuk ke masuk dlm air time winter ni? mau nyer beku segala lelemak dlm bdn tuuu, nyeh2

safa berkata...

gilo ke bondam lam air kai uniform santa kehkeh tebiat agak e dorang nih...eh org jawa yang tercakap nogori 9 keh3

Don & Nor berkata...

hahaha...gamoknyer air tu hangat drpd suhu kat luar...tu yg lbh rela berendam tuu....

Kherun berkata...

agak eh cik safa baru lopeh baca n3 eden.....

wah... cik kham tanak jomput eden dtg korea ko?