Jumaat, 21 Mei 2010

YIHAA...CUTIIII

Salam semua...sekarang ni tengah seronok. yiiihaaaa...
Hubby dah abih exam n report pun dah submit. So, mari kita cuti-cuti...
Maybe dalam masa bercuti ni (22/5 - 17/6), teman jarang on laptop. So, kalau ada apa-apa perkara menarik, just tinggalkan komen kengkawan. InsyaAllah teman cuba untuk mengikuti ceritera menarik dari kawan-kawan blog semua. echeh..macam ramai nooo kawan blognyee yer.
Doakan percutian kitorang berjalan lancar dan semoga bertemu lagi bersiaran secara langsung dari korea pada 18 Jun yang akan datang.

Miss u all...

Wassalam.

Selingan: macam tulis surat cinta plak yeee...

5 comments:

Asmara berkata...

amboi panjangnye cuti nor! wah2.. ni mesti nak jalan jauh ni. hehe.. anyway selamat bercuti2 dan moga selamat perjalann pegi dan balik.
*nak ke mana tu? ;)

Don & Nor berkata...

as...mmg dah lama nak bercuti ketmpt ni. x sabo nak g. ke mana tempatnya=tajuk lagu dato' siti.hihi
thanx doakan kitorang.
jgn lupa update byk2 resepi. nanti nor cilok jer.ekekek. aritu nor dah cuba apam beras tu tau...hihi.

churalliya berkata...

top 10 BEST VACATION PHOTO by mekchu dah keluar.. check it out!!

congrate nor..

mommy anis berkata...

kham...bila nak balik..

kak mon yg tanya??

b.O.n.d.a berkata...

sOnOtnye cOti2!!!!!

selamat bercuti nOr! =)