Ahad, 9 Mei 2010

RATU HATIKU...

IBU...IBU...ENGKAULAH RATU HATIKU... bait lagu tu sungguh bermakna kan. Dah 4 tahun bergelar ibu ni, barulah lebih memahami betapa besarnya anugerah Allah kepada kita. Lebih-lebih lagi almost 2 years ni teman sepenuh masa bersama suami dan anak-anak.
Beruntung dan berbahagia punya IBU. Sentiasa rindukan ibu. Aku berdoa, semoga kelak anak-anakku dan semua anak didunia ni mengasihi ibu sepenuhnya. Begitu juga kepada para suami supaya dapat memahami dan menghargai isteri yang menjadi ibu kepada anak-anak kita. Jangan lupakan mereka. Hargai mereka ketika mereka ada dan doakanlah kesejahteraan mereka jika mereka tiada lagi disisi.
Setiap kali menonton atau mendengar cerita tentang pengorbanan ibu, pasti mata bergenang. Ada masanya x mampu kelopak mata menampungnya. KASIH IBU MEMBAWA KESYURGA... INSYAALLAH..

Buat ibu-ibu diseluruh dunia, semoga setiap hari adalah hari yang menggembirakan kita sebagai ibu. Semoga kita semua berbahagia didunia dan diakhirat.

Arini hubby wat surprise, belikan teman kek. Hadiah??? of course hubby tak pernah lupa. Biarlah menjadi rahsia kami berdua. ekekeke...makan hati jer statement tu yee...


Sesi makan kek petang tadi. Iman kata kek besday dia...Iyakan jelaaa....hihi

4 comments:

nuyulaisy berkata...

camat hari ibu akak...

nk join bloger akak blh?? klu ada msa add lah sy, sy x blh nk add akak..belog sy bt hal..

aper2 pun thank

soclose2213 berkata...

nor mana nya watermark tu..letak ler..

soclose2213 berkata...

majuk2..majuk2 sob sob sob.cepat pujuk

Don & Nor berkata...

thanx adik nuyulaisy
hahaha..klakolah ana nii...
ok2..nanti nor wat ek.
x smptlaaa.... skrg ni main upload jer gambo yg ada.
padahal bukan susah mana pun nak buh watermark tu ek...hihihi