Ahad, 2 Mei 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

Tajuk jer pun dah best. Apatah lagi kalau dapat hadiahnyaaakan....
Teman ni masih dikorea. So, gambo teman pertaruhkan ni pun gambo jalan-jalan keluar duit di/dari korealah jawabnyaa. Gambo jalan-jalan dimalaya sket jer teman bawak datang sini.

Pada kengkawan yang nak join, dipersilakan sangat-sangat. boleh tengok info blog MEKSU kat sini .

Ni first time teman join contest dialam blogging ni.. Mana tau yang first time ni yang sangkut kan...hihi. haaa...amik meksu...sekali teman tepek... tak hagak-hagak jumlahnya...huhu..

Lokasi : Nami Island, Korea
Tahun : 2008
Sebab dipilih: Sesekali nak gak rasa macam hero/heroin winter sonata. ekekek..

Lokasi : Seoul Forest, Korea
Tahun : 2009
Sebab dipilih : Semua suka jer dapat main sorok-sorok.

Lokasi : 4th Station Mt. Fuji, Jepun
Tahun : 2010
Sebab dipilih : Bila 2 ultraman cilik dapat kembali kenegara asalnya...ahaks.

Lokasi : Hangang Park, Korea
Tahun : 2010
Sebab dipilih : 3 orang yang sangat suka dengan sakura...hoyeyyy...

Lokasi : Jeju Island, Korea
Tahun : 2009
Sebab dipilih: Semuanya saling cinta menyintai....

6 comments:

churalliya berkata...

wah.. semua gmbr menarik.. pening lak kepala juri amatur utk memilih.. hehehe.. ok, thanks nor join contest -checked bu mekchu-

(^ . ^) berkata...

cantiknya..tsk tsk tsk..:P

AKO berkata...

hhehehe cantek.. eh kita br je balik dr korea hheehe suka tempat2 tu sumer :)

salam ziarah

Rini Jy berkata...

nor, gmbr yg first tu, mcm hero heroin winter sonata, lah. jelesnya....nak pi korea jugakkk....

Don & Nor berkata...

meksu,anna,ako: thanx
rini:InsyaAllah ada rezei smpilaa kesini. amin

Amanina berkata...

wah wah wah korea! tak sampai lagi jeju islandddd