Ahad, 16 Mei 2010

FLOWER SHOW

Maarilah bergoyang...maarilah bergoyang...ini bukan lagu goyang atau kuih goyang yee...tapi kali ni kitorang g GOYANG CITY. kat korea ni rupanya ada tempat namanya goyang...hihi. Kesnya ke sana sebab nak memeriahkan flower show. Jauh tul tempat ni. naik subway lebih dari sejam. kalau train tu kira ok lagi. Tapi kalau subway, peehhhh...rasa macam tak sampai-sampai. Takpelaa...kerana bunga iteww kuturutkan jua. Flower show ni sebenarnya dah lama abih. ni kira entry pekasam ler ni. huhu... M betullah.
Tapi sebab nak share gak gambo-gambo yang meruntun hati nii..teman wat gak entry ni walaupun dalam fb dah masukkan pong.
Tapak pameran ni bersebelahan dengan tasik. cantik tul tasik ni. Tasik buatan rasanya. Nampak dasar tasik dengan batu batan yang memang memukau. Tapi sorylaa...lupa nak amik gambo dasar tasik.




Kalau buku ni kepit budak dua...kompom x jumpa...huhu





















4 comments:

soclose2213 berkata...

waaaaa jeles jels, cantiknya pemandangan & bunga-bunga tu, termasuk 2 budak kecik yg dok posing..

Don & Nor berkata...

haah anna. berbaloi2 g walaupun jauh. budak 2 jer ker yg u jeles??ekekek...

b.O.n.d.a berkata...

sangat cantikkkk!!!!!

churalliya berkata...

eeee... cantiknya tulip.. suka!!
check senarai peserta contest di churalliya.blogspot.com
tq