Sabtu, 24 Januari 2009

SNOW N SNOW (PART II)

Malam tadi decide hari ni nak g jenjalan area seoul town. Tapi sebab pagi ni snow turun lagi, so tukar plan. Suhu kat luar -5. Tengok matahari dah memancar terang. Konon-kononnya nak main snow...tapi sebab kali ni nipis jer snownya..so g atas bukit dengan harapan snow tu tak terusik sangat dek manusia n kenderaan. Tapi sejuknyaaa....dengan angin lagi... huih...kalau kena hiris pisau pun x rasa kot...dah kebas sangat. Bukan hidung jer berair, mata pun mengalir air. Nasib baik air mata yang mengalir tu x bertukar jadi ais. hehe...






Iman lah yang rasa seronok sangat. Sejak sampai Korea ni, kitorang tak pernah jumpa playground. Rupa-rupanya ada kat atas bukit ni. Merasalah juga Iman main slide. walaupun dah kejung2 urat saraf, layanlah juga Iman main. Kesian kat dia, lama dah tak ber'sosial' cara budak-budak ni..hehe...



4 comments:

mommy anis berkata...

bila salji semua nak cair...

kalau cair tu cemana ekk...banjir ke apa??

sokla bodoh dr org tak penah tgk salji

Don & Nor berkata...

apa plak soklan bodoh kak nud..nanti jwpn sy pun jd cam jwpn x pandai jeee....hehe
salji tu klu sket dia trus cair kak..mcm air ujan jer..tp klu lebat..tu yg menimbun2 tuu...klu setakat kat seoul ni..xdelah smpi banjir..sbb snow jarang turun..

ANA FARHA berkata...

klu tebal leh wat ais kepal tak? hehehe..

Don & Nor berkata...

kak ana...nak jadi karpal pun leh...hehe