Isnin, 9 Ogos 2010

PELIK TAPI BENAR

Bila pagi isnin, saper yg drive gi keje, mesti yang sangat-sangat malas nak lalui ialah berhadapan dengan jalan jem. betul tak?? betul betul betul... Kalau hot spot jem area tu 1 hari tak dengar namanya disebut kat radio, macam pelikkan??
Sejak masuk keje, pagi isnin memang tak lega...tapi pagi ni peliklaa..rasa lega sket. Padahal teman dah risau pagi tadi sebab dah lewat. Bila sampai tempat yang boleh pecut, zzzoooommm, jangan pandang belakang. tapi bila sampai tempat sesak, takdelah brapa sesak. waaahh bahagianyaa.. kurang menggunakan brek pagi ini. tak seperti selalu. ske..ske..ske.
Bahagianya bila setiap isnin macam pagi tadi keadaannya. monday blues yang kurang kebluesannya....

5 comments:

kak Erna berkata...

Ramai yang cuti ke..tentu seronok kan..bahagia rasanya bila jalan lapang macam tu..

chekpid berkata...

kham, sini pun sama. td meeting kt putrajaya, lengang macam cuti sekolah...sukerrr!!!

mekchu berkata...

ramai yg cuti sbb baru blk kenduri smbut puasa kat kg tu.. jalan clear, tp nape mood masih monday blues ek?? jawab jawab

Don & Nor berkata...

yaaa...hanya smlm terasa kebestannya...hari ini tensen smulaa...
ada ker patut ari slasa plak jem...

MOHD SHAFID BIN RAHMAT berkata...

Kerja kat kampaungla. tak jem. Jem boleh naik bot.Jem tu apa? Hahahahahahahahaha