Jumaat, 9 Julai 2010

TRAGIS SUNGGUH.

huhu....apo la nak jadi dengan teman ni. Benda yang penting sesangat, boleh itu yang teman terlupa. Ni nak flashback masa ari nak balik Malaysia dari Korea aritu. Tragis betul bila sampai kat airport incheon, tengah layan Iman N Nasuha main-main kat playland, teman baru prasan, cincin risik, cincin tunang dan cincin hadiah dari hubby masa g beijing boleh tertinggal kat umah kat Korea nun. Agak2 waktu tu kalau boleh jadi ultraman, maunya teman p torobang amik cincin-cincin tu.
Saper yang tak tokojut jang ooiii. Jiwa kacau betul waktu tu. Dahlah dah nak time masuk departure hall. Terus minta hubby on laptop n bg emel kat mentor dia kat korea, si Kim. Pastu, bila sampai Malaysia ni, manalah nak ada online-online ni. Masa tu dah busy nak settlekan hal-hal kat Malaysia plak. Baru kerlmarin hubby bagitau, Kim dah reply emel n bagitau semuanya selamat dan terkawal. Fuhh...selamat. Sekurang-sekurangnya bila dah kat tangan Kim tahap kejiwa kacauan tinggal 50% je. Kim kata risau kalau pos nanti hilang plak. So, sekarang dalam proses mengesan mana-mana warga Malaysia yang dikenali Kim untuk membawa balik cincin teman tu. Haish...dah macam bawa dokumen peringkat rahsia besar plak.
Doa teman, harap-haraplah dapat balik cincin-cincin kesayangan teman tu.

4 comments:

Rafidah Shamsuddin berkata...

yang ini betul2 jiwa kacau!!

mekchu berkata...

la.. cemana la bleh lupa.. dah ingat mesia je masa tu kan... so, how's ur life kat sini?

Don & Nor berkata...

hahahah...mmg jiwa kacau fid.
mek su: nor n husband oklaa...but anak2 blum betul2 srasi dgn nursery. smpi arini masih nangis lg

- zuriey - berkata...

teruja sgt ke nak balik malaysia sampai lupa kat cincin..bestnya g korea..mesti ensem2 kan orang korea..hehe