Ahad, 27 Jun 2010

ESOK NAK BALIK MALAYSIA...

Akhirnyaaa..masa yang dinantikan tiba juaaaaa..... Kami sekeluarga akan kembali ke Malaysia for good setelah hampir 2 tahun berbandar di bumi seoul ni...  Sejak balik dari holiday aritu, rasanya takde ari yang tak kluar dari umah. Macam-macam aktiviti nak disettlekan kat sini. Siang tadi sempat lagi last minute shopping. Balik dari shopping, pulun ngemah. Ni sebelum off laptop, sempat update jap sebab esok pagi nak berangkat ke airport dah. kalau sempat esok boleh online kat epot, tp klu dah melayan budak comel dua orang ni, memangnya tak sempat. Lusa plak dah nak masuk opis. Macam manalaa gamoknya suasana opis teman setelah sekian lama ditinggalkan. aisshhh..yang pastinya...ramai warga baru opis yang teman tak kenal.
huuuu...seghiau plak rasanya. ekekkekeke...
Ehhh...oklah...ni dah kul 11.30 malam. esok nak bangun pagi. kul 6.30 pagi dah nak kena bertolak dari umah.
Doakan segala urusan kepulangan kami ke Malaysia berjalan lancar yer.

3 comments:

mekchu berkata...

wellcome back nor.. pengalaman hidup kat negara org mesti x dpt dilupakan.. selamat berkhidmat utk negara ku malaysia :)

su-ziz berkata...

yeea.. mesti tak sabar kan nk pijak bumi msia.. wlcome back!!

MOHD SHAFID BIN RAHMAT berkata...

Dah sampai?