Rabu, 23 Jun 2010

YAHUU..DAH DAPAT TIKET

Dengan ini, secara rasminya teman nak umumkan yang teman sekeluarga telah pun mendapat tiket untuk pulang kekampung halaman nan tercintaaa. Wah...siap ada pengumuman giteeww. Tah saper ler yg nak amik tau yee...hihi. Tak kisahlah tuu..teman nak gak tulih. Tarikhnya pada 28 Jun 2010 = Isnin minggu depan.
Bagi sesapa yang ada special request nak kirim aksesori korea yang designnya memang dah ada dalam koleksi teman, boleh bgtau sebab InsyaAllah esok last day teman kekedai. Lepas tu, teman akan jual aksesori yang ada dalam stok teman jer. xde dah nak p cari-cari lagi kat kedai. eh....sempat lagi mempromote tuuu...
YIHAAAA....JOM BALIK KAMPUNG................................

4 comments:

soclose2213 berkata...

wah selamat kembali ke tanah air ler nor.. jgn lupa nak jgk souvenir dr Korea..magnetic ke keychin ke..tak kisah pape pun..eceh mcm nor nak belikan aje..
hahahaha

Selly Buke berkata...

bestnya... kejap jer kan.. dh nak balik.. welcome home...
beli la stok brooch tu manyak2... buat biz kat MQA lak... hehehe

Kherun berkata...

welcome home.... kena lapor diri dah tu....

Don & Nor berkata...

ana: InsyaAllah..kenalah follow slalu blog klu2 ada adiah terlebih...hihi.
kak selly n kak kherun: thanx