Sabtu, 20 Februari 2010

CITER ARI INI...

Pagi tadi adik dah ke Australia...waktu ni maybe dah sampai queensland... Hope adik selamat di sana n semoga pelajarannya akan success. Jaga diri bebaik yer adik.
Petang plak kitorang bawa Iman Hakimi dan Iman Nasuha g playground. Dah lama teman tak pakai kasut biasa sejak winter ni. Slalu layan boot. Tapi sebab semalam snow dah tak turun, tengok cuaca pun dah 7celcius... pakai kasut biasa tu jelah. Skali sampai playground tengok masih banyak snow daaa.... Terasa-rasa kaki ni sejuk dan mulalah rs nak kejung. gggrrlll. Sempat lagi main perang snow ball anak beranak. Iman suka betul sapu snow kat jacketku...habih jaket gelap tu jadi putih. dah tu bila cair...basah jadinyaa.... Tapi sebab nak enjoy n layan anak-anak...memang layaaaannn jelaaa... sronok main kejar-kejar anak branak ni. Nasuha terpacak jer sebab susah nak gerak atas snow....licin.
Bila dah penat...on d way balik singgah roti boy..layan roti boy panas + espresso + choco.. dikala suhu sekarang ni...memang nikmatnyaa... Alhamdulillah...

4 comments:

ceni therebeq berkata...

wahhh... nikmatnya hidup.. bak di sorga tuh...sejuk-sejuk pekena roti panas plak tu,

Kami kat mesia kalu nak merasa sejuk time ekon opis kuat nak mampos jer... pastu mana leh main baling-baling cam snow ball tu kan meroyan boss tengok kami..

churalliya berkata...

nor, sbnarnya nor yg further study atau hubby atau 2-2? kat mana? sbb gmbr2 korang asyik bejalan je.. dah confius..

Don & Nor berkata...

kak cheni:ekekeke...snowball tu nak korek dr peti ais kat pantry ek? skrg ni suhu dah ok sket laa...dah tak minus lg...tgh2 mlm jer minus.
mek su: sbnrnya hubby yg blajo. aritu cuti winter sebulan lbh. then ni baru mula kelas. tu yg blh meronggeng lg. tp hakikatnya.. week study pun blh jln2 lg...ekekek. sbnrnya tmpt kitorg g tu takdelah jauh2 sgt dr umah.. blh adjust time...hihi.

Don & Nor berkata...

eh lupa plak...meksu...hubby study kat seoul. yg jenjalan luar korea tu semuanya time cuti panjang. aritu cuti summer 3 bulan. tu yg blh pulun jalan tuu....