Rabu, 4 Mac 2009

YAHUU..3 HARI BERTURUT..

Happy sangat-sangat sebabnya Ahad, 1 Mac tu kan besday diriku ini...dah 30 tahun dah umurku.hehe.. Cepat jer masa berlalu..dah semakin pendek usiaku di muka bumi Allah ini. Moga Allah terus merahmati kehidupanku dan keluarga seluruhnya di dunia dan akhirat.Seperti biasa, pergi makan kat luar untuk celebrate. Besdayku setiap tahun adalah hari yang wajib untuk off daripada jawatan chef.
Kelmarin pulak, 2 Mac, parcel yang dinanti-nanti selamat tiba. Parcel ni berharga sangat sebab ada susu anakanda-anakanda ku. Alhamdulillah, berserta dengan susu, banyaklah juga benda-benda lain yang dimasukkan sekali termasuk cenderamata daripada Mekah(macam-macam adaaa..), maggi dan keropok. Sebenarnya aritu baru jer Uteh kirim keropok sebab first delivery aritu tak sempat beli keropok ikan. Bila Uteh hantar, bukan keropok ikan jelah yang sampai...keropok bukan ikan pun ada..hehe. Tapi dah tinggal sebungkus jer stok. Tu yang bertambah happy bila parcel kali ni sampai, sebab keropok ikan pun dikirim jugak kali ni, dan seperti yang dijangkakan, bila minta 1 dapat 2, bila minta 2, dapat ompek.... seronok.. seronok. Terima kasih kat abang Azam n Azzah sebab bersusah payah memborong sakan untuk kitorang. So, rasa-rasa kalau tak cukup stok lagi, abang azam, mak, ayah or abah nampaknya akan bersusah payah lagi laa sebabnya bulan Jun ni diorang nak datang sini.hehe...


p/s : Sila abaikan tarikh di gambo sebab dah lama tak guna kamera nii...hehe

Ok. Sambung lagi 1 hari happy. 3 Mac pulak. Parcel daripada sahabat karibku, Che La selamat diterima. Spesel nyer pasal parcel ni merupakan hadiah sempena hari lahirku. Che La bagi serunding n bahulu coklat. memang best sangat. Rasa-rasanya tak tahan lama makanan ni..sebab easy digest.. muahahaha...


Sebelum akhiri entry...kitorang nak ucapkan sekali lagi terima kasih banyak-banyak kat semua yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak di dalam menjayakan entry kali ini.
Sekian....

9 comments:

누룰 아크말.. berkata...

dh blh diri eh si comel itu? waa bla nk jmpa nor nieh..hehe...rasa cam makin sibuk..
btw bes gle dpt parcel2 tu~ nk jugak..haha
eh parents dtg korea ker? bln june?

ceni therebeq berkata...

epi belated besday,semoga kham pjg umur,murah rezeki & sihat berpanjangan...

Kiut tul la si nasuha tu...
sebijik warganegara korea dah rupanyer..kalu jumpa kat market memang org kata warganegara korea ni...

safa berkata...

eppy besday mak nasuha heh...best2 dapat parcel...

Don & Nor berkata...

kak lin:thanx so much.
kak cheni:thanx gak 4 d wish...
agak2 lelong budak nasuha ni kat market sini leh dpt baper ek??ekekeke...
akma:tulah..slalu baca entry akma..bz sgt2.
haah parents nak dtg bln 6 ni dgn abg. sronok sgt. winter nanti adik dgn family abg ipar lak.InsyaAllah.

Selly & Buke berkata...

Eppy Belated Besday Kham... moga dipanjangkan umur n murah rezeki selalu...

Don & Nor berkata...

thanx kak selly...

Che La berkata...

Huuuu.....cepat gak sampai parcel tu.... hope enjoy my friend....Happy Birthday! Jiwa sentiasa muda woooo....
p/s Alamak alamat umat I terpampang seluruh dunia boleh tengok!

Don & Nor berkata...

che la...oklaa tu..mana tau ada yg nak kenal...hehe

Che La berkata...

hehehe... kalau ada mamat2 korea yg single kat sana...of course yg Islam ler....nanti balik masukkan sorang dalam beg k...bawak balik malaysia... hehehe.... ni order 1 orang pun cukuplah... kahkahkah....