Rabu, 25 Februari 2009

1..2..3...JATUH

Dah lama takde new entry, sebabnya hubby dah mula kuliah, so aku pun dah mulakan tugas hakiki macam hubby first semester dulu. Tapi kali ni lebih mencabar. Subjek hubby lebih tough sem ni(pada pendapatan aku ler), jadual pulak full pagi sampai petang dari senin sampai jumaat. Sabtu lak g beli brooch. hehe.. dan yang lebih mencabarrr, tv dua-dua dah rosak. waaaaa.... laptop pulak hubby guna waktu siang n kengkadang sampai malam. sadis-sadis. takpelah...tu namanya pengorbanan..huhu
Ni sebenarnya nak citer apa daaa. Tajuk lain, isinya lain. ok2.. berbalik kepada citer asal, sebenarnya nak citer, Nasuha dah mula menapak. Semalam Nasuha dah genap 10 bulan n hari ini dapat dah 4, 5 tapak sebelum jatuh. Banyak kali gak Nasuha dapat menapak arini. Seronok rasanya. tu jer nak citer...hehe..perenggan satu tu nak bagi panjang citer jer.ekekeke...

2 comments:

ceni therebeq berkata...

laaa si nasuha ni baru nak menapak ker? ingatkan dah berlari dahhh sbb nampak dlm gambar macam dah besar.. sowiii...

Don & Nor berkata...

hehehe....cepat nooo nak suh berlari kak..
tp sat lg berlari ler tuu..bab manjat2 meja mkn ala2 korea ni dah mmg terer. dia plak yg jadi menu utama..huhu...