Rabu, 17 Disember 2008

NYUM..NYUM

Kelmarin kitorang pergi HOME PLUS aka TESCO..beli buah strawberi 1 kg...ecchehh..cam beli daging jer main kilo-kilo. Selama duduk kat Malaysia, time pergi Cameron Highland jer beli strawberi, tu pun tak berapa manis...tu yang takdelah minat sangat nak makan buah ni. Sekali kat sini, beli sampai sekilo. Sebenarnya sebelum beli yang sekilo ni..baru jer abis sekilo stok kat umah...hehe..sedaapp sangat ler tu maksudnya.
Tapi kali ni beli tak berapa ummpphh lak...tu yang aku letak coklat tu..kebetulan beli coklat KISSES..hehe...kuleburkan coklat itu semata-mata nak bagi buah ni rasa lebih manis...huhu...lagipun nak test gak...betul ker sedap sangat coklat dengan buah strawberi ni....hehehehe...
Disebabkan coklat tu sedaappp..maka sedappplah jadinya...
Nyum2..kejap jer abis buah strawberi sekilo nii, walaupun buruk beno coklat tu disalutkan ke buah strawberi kan kan kan...Aku ikut pepatah chef wan...buruk takper..yang penting sedaappp...

4 comments:

Akma berkata...

haha...
baru je buat camnie mggu lepas.. hari jumaat malam...
sebab meraikan kehabisan exam..
ngehe..beli sekilo gak kot..
8000 won..pastu cuba carik coklat, xdak, p umah kwn, dia de coklat.. sedap gak lah...
tapi yg penting strawberi itu sodappp..dan manis...enak sekali memakannya....hehe

sempoi... :D

Don & Nor berkata...

mmg laa akma....
ni don baru balik dr study...ptg ni dia last paper...skali bwk lagi stgh kilo strawberi...nyum2..mmg sedaappp banget niii...

Che La Cute berkata...

heee...ni yg buat terliur ni....ni kira penangan Siti Nurhaliza ler buat hantaran kawin strawberi celup coklat....
kat sini nak carik strawberi manis takdeler...cuaca panas
alamatnye makan jem strawberi ngan coklet jeler....hehehehe

mommy anis berkata...

kham...mmg sedap pon strawberry n chocolate...akak suka wat camni...aiskrim vanilla...taruk stoberi...taruk coklat hershey syrup...mak ampun...sodappppppp

tu yg gimuk nih....kekekke