Ahad, 7 Disember 2008

SNOW....HO HO HO

Buat pertama kalinya dalam hidupku...dapat tengok snow yang agak lebat dan merasainya guna tangan, best sangattt...hehe
Actually 20 November aritu ada sket2, tapi bercampur dengan hujan, so tak nampak sangat.
Dah bebarapa hari aku jarang buka tingkap waktu pagi kecuali bila dah nampak matahari memancar terang sebab walaupun buka sikit je, tetap terasa angin masuk...sejukkk....
Pagi tadi, masa nak prepare breakfast, aku sesaja buka tingkap n aku nampak...SNOWWW.. punyalah excited, apa lagi...Iman yang tengah syiok tidurpun aku kejutkan...tentulah dia seronok sangat-sangat...dlm dok terpinga-pinga tu, terus kata nak main snow....sebabnya dah beberapa hari ni aku asyik bgtau dia yang snow akan turun selepas tgk kat ramalan cuaca kat berita MBC (berita korea)..
Ni pemandangan dari luar rumah...

Model baru bangun tidur... seronok sangat dengan snow tuu...

6 comments:

mommy anis berkata...

ok laaa tu dpt merasa...kalau akak pon melompat gak kham...

kat asia pon mmg ada salji kan...kat vietnam pon ada...

akak buleh dengar n baca jek laaa....kalau nak rasa kena gi genting laaa...ada rumah salji kat situ...hehehhe

Kherun berkata...

bestnyerrrrrr

ANA FARHA berkata...

seronoknyer..

Don & Nor berkata...

mmg syiok pung...tp 1 hari jer aritu lebat...then skrg ni ternanti2 lg bila nak snow

Tanpa Nama berkata...

hmm...bestnye ... kalau nak tau...ada orang hobi dia mengumpul salji sebab salji ni ada macam2 bentuk...hobi ni agak sukar ler skit nak kena ada microskop plak!

Che La berkata...

alamat tertekan tanpa nama plak....
selain mikroskop...alat lain yang digunakan ialah peti sejuk...kalau takde cairlah specimen salji tu....