Selasa, 17 April 2012

Saper nak bercutii....POGH

Assalamualaikum...
lamaaaaaaa..memang sungguh lama...
la ni tengah cuti bersalin pun tak terhapdet blog nii...apoo laa nak jadi mak aaaiii..
bulan depan nak mula keje smula dah...cepat je rasa masa berlaluuuu...

OK...sebab masa mencemburui sesiapa sahaja..makanya straight to d point..
Sesapa nak bercuti di Palace of Golden Horses..saya ada beberapa tawaran istimewa.
Cuti sekolah tau...hujung minggu plak tuu...lagilaa memang kompom harga tu tak boleh dapat punyaaa....


PAKEJ 1:
2 Hari 1 Malam : RM190
Kalau amik 2 bilik...RM370.

PAKEJ 2:
3 Hari 2 Malam : RM370
Kalau amik 2 bilik : RM730.


OK...tu semuanya bergantung kepada saper cepat dia dapat. Siapa cepat tu dikira daripada pembayaran deposit 50%. Kalau bayo full lagi baik.

Date yang ada adalah 1-3 Jun 2012.

Terlupa plak nak bagitau....TAK termasuk sarapan...
Tolonglaa sebar-sebarkan yeee.... Sesapa berminat...boleh telefon saya (Nor) : 010-4000113.

5 comments:

Chekpid berkata...

apa ada kat POGH tu yeee....pernah dinner je kt situ. Reserve yg 190 satu voucher eh...2 hari lagi mak kompomkan.Pssstt...takde pakej g bali ke

mmg laaaaaaaaaaaaama kuasa kuda tak hapdete itu belog. mana gambar baby baru? boboy ke gegirl.

Don & Nor berkata...

itu POGH tmpt stay saja maa...tp p mines laa..x jauh pong..swimming pool dia pon menarik gak.ada slide..bebudak enjoiceee laa..mak budak sila jaga anak budak yee...hikhik.

i dpt boboi laa...

MOHD SHAFID BIN RAHMAT berkata...

Suhaili berminat. Dia dah telephonr tak?

mama4A's berkata...

adeh!! melepas den nak stay kt POGH!! hukhuk.. pi mines wellness pun jadik arr.. :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)