Isnin, 16 Mei 2011

HUIYOOOOO....

lama bebenooooo tu x hapdet blog niii....
Entry dr thn baru 2011 tu dah simpan lbh 5 bulan...tak hagak2 lamanya tuuu...
rindu nak menaip..tapi banyak plak kekangan sekarang niii....
InsyaAllah..cuba untuk hapdet selepas ni...tapi tak taulaa..lps entry yang ni..tah bila agaknya akan update yeee...
Dah terlanjur update time nii...nak lah wish Selamat Hari Guru wat semua guru-guru especially adikbradik dan ipar duaiku yang bergelar guru, kawan baikku Cipuding aka Che La, cikgu2 Sekolah Rambah, Sekolah Menengah Telok Kerang, SMK Dato' Penggawa Barat, Matrikulasi UUM, UUM dan cikgu yang tak berdaftar...Jasamu kukenang sehingga menjadikan teman seperti teman sekarang ni.
Happy Belated Hari Ibu buat semua ibu khususnya ibuku yang banyak sangat jasanya...dan juga wat diri sendiri yang dah pun bergelar ibu selama lebih 5 tahun...thanx kat hubby yang byk support...
Apo laei yang senang dan ringkas nak hapdet ek...ok...utk anak sedaraku yg berjaya dlm SPM yang dah lama lepas tu n tahniah sbb dapat sambung ke peringkat yang lbh tinggi. Blajo sesungguh yer nak..ekekek terasa mcm ibu mithali menasihati anak plak.

3 comments:

aizamia3 berkata...

betul2 lama tak hapdet..
agaknya sebab akak dah ada depan mata tu yang bersawang jadinya..

Asmara berkata...

Nor! hehe.. update terus bagi ucapan plak dia. anyway.. selamat menulis kembali. hehe..

chekpid berkata...

bz eh kat opis...rasa macam nak buat kenduri bila nampak hang update. i tgh makan kek ni...imagine je la ye.