Jumaat, 15 Mei 2009

HOT PINK PARADE

Lamanya rasa tak update blog. Setakat baca citer orang jelah. Kali ni punya entry pun sebenarnya tentang opening sempena Hi Seoul Festival (Hot Pink Parade) yang diadakan pada 2 Mei yang lalu. Arini baru nak citer. huhu...
Ayoyo..dah banyak minit duk depan laptop ni.. memang takde idea nak citer laa... tengok gambo jelah ek. Tu pun x banyak gambo yang dimasukkan, sebab maleh tul nak kecikkan saiz gambo. Sory yee.....









6 comments:

Kherun berkata...

Kham, pe sal makin kurus?

Don & Nor berkata...

sronok tul org kata sy makin kurus. nak tau rahsianyee...mehlah duk korea..hehehe

Selly & Buke berkata...

kham... saper yg berkepit ngan cik abang tu?? hehehe

gurau jer..

Don & Nor berkata...

kak selly...tu gambo keberapa kali amik dgn awek tu tah...baru jd. gambo sy dgn awek tu lg gelap..tu yg bubuh gambo cik abe tuu..huhu

mommy anis berkata...

kham...hang dah fasih ckp korea ke???

Don & Nor berkata...

kak nud..setakat mintak diskaun beli brooch boleh lee.....hehe..