Khamis, 9 April 2009

MUSIM BERLALU

Akhirnyaa... setelah lebih kurang 5 bulan kitorang tak lekang dengan baju sejuk tak kira di dalam apatah lagi di luar rumah, hari ini dapat juga kitorang keluar rumah tanpa baju sejuk.. Itupun Iman dan Nasuha masih dipakaikan baju tebal, sebab kelmarin keluar rumah angin masih kuat. Tapi hari ini kitorang keluar nun matahari tengah terpacak atas kepala, so Alhamdulillah, baru terasa cahaya matahari tu.
Sekarang ni dah masuk spring. So, siang semakin lama semakin panjang waktunya. Sekarang ni jer pun kul 6 dah habis waktu subuh, dan bila masuk ke summer tak lama lagi kul 5 lebih dah terang benderang dan masuk isya' kul 9 lebih.
So, dikesempatan cuaca yang nyaman2 macam nii..kitorang pun pergilah sajer2 amik angin tengahari buta. Lokasi yang dipilih kali ni ialah Korea University(KoDe)... lebih kurang 10 minit jer jaraknya dari rumah dengan menaiki kenderaan rasmi kitorang...Bas 273...hehe.

Depan main gate.

Nasuha dah pandai jalan. Tu yang boleh lepaskan dengan Iman.

Student KoDe.. yang dengan Iman tu mukanya ada iras Nez(MQA)...jgn maree Nez. hehe..


Jadi tempat berjemur student dan bukan student..

Tepuk amai-amai....


2 comments:

ceni therebeq berkata...

Sonotnyer berjemur mandi matahari...


cantik sungguh bunga-bungaan di sana, macam-macam color ada...


anak daramu itu makin cute dan tembam gituuu...

safa berkata...

cantik3 bunga...disusun2 belang hheeh...NAsuha anak orang Korea ke anak orang Jawa nih ekekeke