Selasa, 28 Oktober 2008

TOUR d' KAIST

Sudah lama rasanya tidak membuat catatan. Bukan sengaja, tetapi bahan bukti belum cukup..(echeh..macam investigate something pulak)..lagipun melayan karenah buah hatiku..masaku begitu terisi..dan akhirnya...hari ni ada cerita baru untuk dikongsi.
Pagi tadi kami berjalan-jalan sekitar kampus KAIST dengan bantuan tourist guide (En. Pardon Munawar ler tuuu...)hehe...
Comelnya si cilik berselendang...
Selalu kena bawa glove sekarang ni..sejuk..

Bersiar-siar di hadapan KAIST

Sekarang ni tengah autumn. So, dedaunan dah mula bertukar kekuningan. Indah sungguh ciptaan Ilahi...


Berposing di tangga (main entrance to KAIST)



Di sinilah my hubby belajar
Poning kepalo pokcik nak terjemahkan formula kat bolakang ni hah!!..(Oghang nogori...jangan marah nooo...)


Ni bukan kereta kitaorang. Sebelum sampai rumah, sempat berposing kat keta tah saper-saper tah ni. Iman bila nampak kereta macam ni, dia selalu sebut "Macam car abang jee.."(so, berposing la kejap, lepaskan rindu pada keta sendiri..huk3x ).

4 comments:

Kherun Suhaila Saharbil berkata...

Kham, nanti winter p la posing kat Pulau Nami (ye ke?)... tempat Winter Sonata tuuuuu

Don & Nor berkata...

sbnrnya mmg Nami Island tu dah masuk dlm kalendar jln2...tp x tau bila akan p..sbbnya skrg ni autumn pun x tahan sejuknya...klu winter..entah ler...

ANA FARHA berkata...

baru beberapa bulan kat sana anal2 kham dah cam anak2 korea lak.. :D

Don & Nor berkata...

aganknya masa pregnant dah dok termimpi2 pasal nak ke korea..tu yang muka si cilik tu pun mcm org korea tu...kih kih kih...